ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ
 
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 
Πληρωμές γίνονται δεκτές μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Οι τραπεζικές καταθέσεις μπορούν να γίνουν στον παρακάτω αριθμό λογαριασμού:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡ. : 220/010957-63
IBAN: GR07 0110 2200 0000 2200 1095 763
ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRAA
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΚΕΚΑ-ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ 0.Ε.
Μετά την κατάθεση του ποσού είναι απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση (27210 80701) ή αποστολή του καταθετηρίου με e-mail στο info@penguintravels.gr. Παρακαλούμε πολύ κατά την κατάθεσή σας να συμπληρώνετε το όνοματεπώνυμό σας.
 
Με πιστωτική κάρτα
 
Πληρωμές γίνονται δεκτές μέσω πιστωτικών καρτών VISA & MASTERCARD & AMERICAN EXPRESS στο χώρο του γραφείου μας Βασιλίσσης Όλγας 4 στην Καλαμάτα.
 
Μετρητά
 
Πληρωμές γίνονται δεκτές με απευθείας πληρωμή στο γραφείο μας, Βασιλίσσης Όλγας 4 στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία το συνολικό ποσό της εκδρομής που θα τιμολογηθεί δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 1500 €.
 
Όροι πληρωμής
 
Κατά την κράτησή σας απαιτείται προκαταβολή 30% του συνολικού ποσού της κράτησης και η εξόφληση γίνεται το αργότερο έως και μία εβδομάδα πριν την έναρξη του ταξιδιού ή της προσφερόμενης  υπηρεσίας. Για εκδόσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών ή γενικότερα κρατήσεις που διέπονται από ειδικούς όρους ακυρώσεων, παρακαλούμε να ενημερώνεστε από τους εκπροσώπους του γραφείου μας.
 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ
 
Ταξίδια εσωτερικού
 
Ακυρώσεις με πλήρη επιστροφή χρημάτων γίνονται μέχρι 14 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης
Σε ακυρώσεις από 13 έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση γίνεται επιστροφή του 75% της αξίας της εκδρομής
Σε ακυρώσεις από 6 έως 1 ημέρα (24 ώρες) πριν την αναχώρηση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.
 
Ταξίδια εξωτερικού
 
Με την κράτηση απαιτείται προκαταβολή 30%, η οποία δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης. Μέχρι 30 ημέρες πριν, 100€ κάτ’άτομο (Ευρώπη, Αν. Μεσόγειος, Αραβικές Χώρες), 150€ κάτ’άτομο (Εξωτικά ταξίδια), 40€ κάτ’άτομο (Ταξίδια εσωτερικού),
29-15 ημέρες πριν 300€ κάτ’άτομο. Από 30-15 ημέρες πριν ισχύουν τα παραπάνω ακυρωτικά επιπλέον της αξίας του αεροπορικού εισιτηρίου. 14-01 ημέρες πριν, το σύνολο της αξίας της εκδρομής.
Για πτήσεις charter και για προπληρωμένες θέσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν στο 100% της αξίας τους, ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.
Οι πτήσεις που αναφέρονται στα πρόγραμμα του εντύπου και στην ιστοσελίδα μας είναι ενδεικτικές. Τις τελικές ώρες πτήσεων τις παραλαμβάνεται με το ενημερωτικό της εκδρομής 3 μέρες πριν την αναχώρησή σας.
 
Οι ακυρώσεις γίνονται δεκτές γραπτώς και πάντα κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο μας τηλεφωνικώς στο 27210 80701, μέσω email στο info@penguintravels.gr και μέσω της σελίδας μας στο Facebook Penguin Travels and Tours.
 
Σας ευχαριστούμε

Penguin Travels and Tours